Capaceala Faguri

Producator:II BUDICA FLORIN ALIN
Cod produs:cpc_fgr
Disponibilitate: STOC 0
Numar vizualizari: 5205
Produs natural 100%
Pret:0 Lei

Optiuni disponibile

* Livrare:

Cantitate:     ->   Doresc produsul Compar produsul

Intrebare despre produs

Numele dumneavoastra:
Adresa e-mail:


Intrebare despre produs: Nota: HTML nu este interpretat!

Introduceti codul de verificare in casuta urmatoare:



Capaceala Faguri

Datorita proprietatilor curative deosebite, capaceala de albine sau de faguri este unul dintre cele mai valoroase produse apicole.

Acest „medicament", realizat de albine in farmacia stupului, are o aroma deosebita si pastreaza proprietatile terapeutice ale elementelor active din compozitia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele si antibioticele naturale. Din acest motiv, capaceala de pe faguri are o importanta medicala greu de egalat.

Ce rol are capaceala in stup

Capaceala este capacul de la fagure, cu care albinele "sigileaza" mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i conserva calitatile terapeutice. La inceput, mierea are un continut de apa destul de ridicat; de aceea, albinele sunt preocupate sa elimine excesul de apa si muta mierea din celula in celula, pana cand cantitatea de apa se reduce in proportie de 18% .

In acest moment, pentru a pastra mierea in stup si calitatile ei curative, albinele sigileaza fiecare fagure cu capacele facute din straturi alternative de ceara si propolis. Ceara contribuie la o buna sigilare a fagurilor, impiedicand patrunderea aerului si a invadatorilor in stup, iar propolisul sterilizeaza mierea. „Cand fagurele este capacit in proportie de 2/3, apicultorul stie ca trebuie sa recolteze mierea.

El foloseste un cutit special cu ajutorul caruia indeparteaza capacele, iar produsul obtinut se numeste capaceala". Totodata, celelalte substante continute de capaceala: mierea, enzimele si antibioticele naturale au rol antibiotic si conservant.

Cum se administreaza

Datorita substantelor active din compozitie, capaceala reuseste sa regleze metabolismul organismului, sa amelioreze si sa vindece multe boli. Aceasta comoara a stupului, capaceala, se consuma prin mestecare pana cand ceara se topeste in gura.

Totodata, acest remediu intervine in igiena orala ( in cazul stomatitei si paradontozei), vindeca bolile respiratorii ( laringita, faringita, astmul), de ficat, creste si mentine vitalitatea organismului. De asemenea, miraculosul produs apicol are si efect de lubrifiere a vaselor de sange, fiind de mare ajutor in cazul persoanelor care se confrunta cu probleme ale aparatului circulator.

 

Evalueaza acest produs



Nota: HTML nu este interpretat!

Slab           Bun



Produse inrudite (6)
Etichete: capaceala, faguri