Livrare si Plata

MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE
Plata produselor comandate se va efectua la livrarea produselor.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin depunere(varsamant) sau prin ordin de plata in contul indicat pe site la activarea acestor optiuni de plata si intra in vigoare in momentul in care valoarea totala a comenzii depaseste o anumita suma – care poate fi modificata fara instiintarea clientului 
- dovada efectuarii platii trebuie trimisa catre  www.mierea-de-albine.ro la adresa de e-mail: alinbudica@yahoo.com. Livrarea produselor va fi efectuata numai dupa confirmarea efectuarii platii/depunerii(varsamant) in cont.
- produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va putea fi efectuata.
- comanda directa de pe site este metoda cea mai recomandata pentru a comanda produsele dorite, pentru ca produsele sunt identificate foarte clar (pret,cantitate) si posibilitatea de aparitiei erorilor in procesarea unei comenzi nu exista.
- valoarea minima pentru procesarea unei comenzi este de 50 (cincizeci) LEI .
- pretul produselor afisat pe site este in lei (LEI ) si nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa o suporte. Eventualele modificari de pret, reduceri sau promotii vor fi mentionate in mod explicit pe site pentru fiecare produs.
- modalitatea de plata este prin ramburs: plata se face in numerar (LEI ) la livrare, in momentul primirii coletului.
- termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii in functie de prestatorul de servicii de curierat .
- in conditii speciale  www.mierea-de-albine.ro  isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.
- livrarea produselor comandate se efectueaza numai prin Posta Romana (cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)
- livrarea produselor comandate care beneficiaxa de TRANSPORT GRATUIT - se efectueaza numai prin Posta Romana (cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)
- livrarea produselor comendate se poate efectua si prin CURIER RAPID la adresa comunicata - NUMAI DACA ESTE SOLICITAT IN MOD EXPRES DE CLIENT LIVRAREA PRIN ALTA FIRMA DE CURIERAT – In campul Metoda de livrare pentru aceasta comanda - Adaugati observatii cu privire la comanda
Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:
-  PRIN POSTA ROMANA – in maxim 5 zile de la depunerea la oficiu postal
Tariful este calculat in mod automat pe site in functie de greutatea coletului.
- PRIN CURIER RAPID – livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier – tariful difera in functie de distanta de greutate si de aria de acoperire a prestatorului de servicii de curierat. Clientul va fi instiintat(contactat) in prealabil cu privire la aceste costuri.
- taxa de livrare (transport) si ramburs va fi achitata impreuna cu contravaloarea coletului la momentul livrarii. Costul livrarii este mentionat pe formularul de comanda si este inclus in valoarea totala a comenzii (exceptie de la aceasta regula la LIVRAREA PRIN CURIER RAPID – costurile livrarii vor fi comunicate telefonic/e-mail in prealabil).
- taxa de livrare (transport) si ramburs este calculata in functie de volumul si greutatea coletului.
- taxa de livrare (transport) poate fi gratuita pentru o comanda minima care este comunicata pe site (veti fii instiintat/a pe site la finalizarea comenzii, daca veti beneficia de livrare gratuita)
- in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul,  comanda va fi anulata si produsele vor fi returnate la expeditor. Clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
- www.mierea-de-albine.ro  nu este responsabil de eventualele intarzieri de livrare, care cad in sarcina fimei de curierat si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina acesteia.
- www.mierea-de-albine.ro  livreaza produsele numai pe teritoriul Romaniei.
- www.mierea-de-albine.ro  nu este responsabil de informatiile furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, solicitand  cumparatorului confirmarea unor date personale (nume,prenume,telefon, adresa.. etc) sau legate de produsele comandate.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
- www.mierea-de-albine.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In acest caz www.mierea-de-albine.ro  va informa clientul cu privire la situatia creata.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
- www.mierea-de-albine.ro  nu va livra comenzile daca comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu persoana care a efectuat comanda se constata neseriozitate sau rea intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea www.mierea-de-albine.ro.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, fara a motiva aceasta alegere.