Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin dupa cum este detaliat mai jos.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Intrep. Individuala Budica Florin Alin are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele si prenumele, numar de telefon si adrese de livrare si facturare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre sau prin intermediul sectiunii de contact pusa la dispozitie in cadrul siteului, sau la email: alinbudica@yahoo.com)

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de www.mierea-de-albine.ro

www.mierea-de-albine.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, prin trimiterea unui email la adresa: alinbudica@yahoo.com

Exista si date care nu pot sa fie sterse. Comenzile plasate cat si datele oferite in scopul finalizarii acestor comenzi vor fi stocate in siguranta pentru o perioada de 10 ani de la data postari comenzii. Comanda in sine cat si datele oferite pentru finalizarea ei  tin loc de contract de prestari servicii la distanta si se supun legilor fiscale in viguare. Toate documentele fiscale trebuie pastrate pentru eventuale controale pentru o perioada de 10 ani motiv pentru care aceste informatii nu vor putea sa fie sterse.

Conturile create pentru care nu sunt comenzi finalizate pot sa fie sterse prin accesarea contului si bifarea optiunii de stergere cont. Odata bifata si acceptata optiunea toate informatiile acestui cont vor fi sterse si nu vor putea sa mai fie accesate de niciuna dintre parti.

Securitatea datelor

Intrep. Individuala Budica Florin Alin foloseste datele cu caracter personal doar in urmatoarele situatii:

- pentru procesarea comenzilor si intocmirea facturilor fiscale aferente acestor comenzi;

- gestionarea si rezolvarea eventualelor probleme aparute in cazul comenzilor plasate sau a serviciilor aferente comenzilor si produselor comercializate

- informatii despre contul si statusul comenzilor

- in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expedierea produselor. Numele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat dupa caz pentru livrarea coletului

- in comunicarea cu clientul

- scopuri statistice pentru a oferi o experienta cat mai buna in navigarea in cadrul magazinului online

- solicitarea de review-uri pentru produsele achizitionate

Intrep. Individuala Budica Florin Alin NU foloseste datele cu caracter personal in urmatoarele situatii:

- expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.www.mierea-de-albine.ro poate sa renunte la abonarea la newsletter chiar si dupa ce initial a fost abonat.

Intrep. Individuala Budica Florin Alin poate stoca informatii cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai buna in relatia cu Clientul. Informatiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adrese de facturare si livrare, numar de telefon), Ip-uri si informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider - furnizorul serviciului de internet) cookie-uri (ex: Google, Facebook, etc), browserul de internet folosit pentru navigare (Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc) cat si echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tableta), data si ora la care siteului a fost vizitat, timpul petrecut in cadrul siteului cat si paginile care au fost vizualizate. Toate informatiile stocate vor fi folosite pentru siguranta si pentru statistici prin intermediul carora incercam sa inbunatatim experienta in cadrul magazinului online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.mierea-de-albine.ro implica o parola.

Intrep. Individuala Budica Florin Alin nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni care pot sa pericliteze securitatea serverului pe care sunt gazduite datele. De asemenea Intrep. Individuala Budica Florin Alin nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de orice tert, colaborator la care se poate ajunge prin diferite legaturi, indiferent de natura acestora in afara siteului.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitelui de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin intermediul sectiunii de contact.