Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII
CONTRACT CU UTILIZATORII SITE-ULUI, BLOGULUI SAU CLIENTII MAGAZINULUI ONLINE
 
1.    DATE DE IDENTIFICARE
Furnizorul de produse este numit in prezentul contract www.mierea-de-albine.ro
Site-ul www.mierea-de-albine.ro se afla in proprietate si utilizare de catre Intreprindere Individuala Budica Florin Alin cu sediul social in comuna Stanesti, sat Linia Dealului  judetul Valcea, nr. de ordine in reg. comertului F38/1362/2010 cod unic de inregistrare 27816613.
Acest contract intra in vigoare pentru clientii magazinului online din momentul accesarii, vizitarii, utilizarii acestuia prin efectuarea unei comenzi si trimiterii acesteia direct prin intermediul site-ului sau direct pe adresa de email: alin.budica@yahoo.ro, iar pentru utilizatorii blog-ului din momentul in care s-a accesat, vizitat sau utilizat continutul sau informatiile cuprinse in cadrul acestei sectiuni.
Folosirea site-ului www.mierea-de-albine.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Intreprindere Individuala Budica Florin Alin isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiune actuala poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din meniul principal al site-ului.
Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
Inregistrandu-va ca utilizator al acestui site, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online al Intrep.Individuala Budica Florin Alin.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.
2. MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE
- plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se va efectua la livrarea produselor.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin depunere(varsamant) sau prin ordin de plata in contul indicat pe site la activarea acestor optiuni de plata si intra in vigoare in momentul in care valoarea totala a comenzii depaseste o anumita suma – clientul este instiintat automat de sistem in acest caz.
- dovada efectuarii platii trebuie trimisa catre  www.mierea-de-albine.ro la adresa de e-mail: alinbudica@yahoo.com. Livrarea produselor va fi efectuata numai dupa confirmarea efectuarii platii/depunerii(varsamant) in cont.
- produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va putea fi efectuata.
- comanda directa de pe site este metoda cea mai recomandata pentru a comanda produsele dorite. Produsele sunt identificate foarte clar in functie de pret,cantitate, caracteristici, posibilitatea aparitiei erorilor in procesarea unei comenzi sunt limitate.
- valoarea minima pentru procesarea unei comenzi este de 50 (cincizeci) LEI .
- pretul produselor afisat pe site este afisat in lei (LEI ) si nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa o suporte. Eventualele modificari de pret, reduceri sau promotii vor fi mentionate in mod explicit pe site pentru fiecare produs.
- modalitatea de plata este prin ramburs: plata se face in numerar (LEI ) la livrare, in momentul primirii coletului.
- termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii in functie de prestatorul de servicii de curierat .
- in conditii speciale  www.mierea-de-albine.ro  isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.
- livrarea produselor comandate se efectueaza prin Posta Romana (cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)
- livrarea produselor comendate care beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT - se efectueaza numai prin Posta Romana (PRIORI POST) (cu livrare colet la adresa mentionata in comanda)
- livrarea produselor  comandate se poate efectua si prin CURIER RAPID la adresa comunicata - NUMAI DACA ESTE SOLICITAT IN MOD EXPRES DE CLIENT LIVRAREA PRIN ALTA FIRMA DE CURIERAT – In campul Metoda de livrare pentru aceasta comanda - Adaugati observatii cu privire la comanda. COSTURILE DE LIVRARE VOR FI SUPORTATE DE CUMPARATOR
Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:
-  PRIN POSTA ROMANA (PrioriPost) – in maxim 5 zile de la depunerea la oficiu postal.Tariful este calculat in mod automat pe site in functie de greutatea coletului.TRANSPORT GRATUIT - se efectueaza numai prin Posta Romana, pentru comanda de minim 300 lei.
PRIN CURIER RAPID – livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier – tariful difera in functie de distanta de greutate si de aria de acoperire a prestatorului serviciilor de curierat. Clientul va fi instiintat(contactat) in prealabil cu privire la aceste costuri.COSTURILE DE LIVRARE VOR FI SUPORTATE DE CUMPARATOR
- taxa de livrare (transport) si ramburs va fi achitata impreuna cu contravaloarea coletului la momentul livrarii. Costul livrarii este mentionat pe formularul de comanda si este inclus in valoarea totala a comenzii (exceptie de la aceasta regula la LIVRAREA PRIN CURIER RAPID – costurile livrarii vor fi comunicate telefonic/e-mail in prealabil).
- taxa de livrare (transport) si ramburs este calculata in functie de volumul si greutatea coletului.
- taxa de livrare (transport) poate fi gratuita pentru o comanda minima care este comunicata pe site (veti fii instiintat/a pe site la finalizarea comenzii, daca veti beneficia de livrare gratuita)
- in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul,  comanda va fi anulata si produsele vor fi returnate la expeditor. Clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
- www.mierea-de-albine.ro  nu este responsabil de eventualele intarzieri de livrare, care cad in sarcina fimei de curierat si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina acesteia.
- www.mierea-de-albine.ro  livreaza produsele numai pe teritoriul Romaniei.
- www.mierea-de-albine.ro  nu este responsabil de informatiile furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, solicitand  cumparatorului confirmarea unor date personale (nume,prenume,telefon, adresa.. etc) sau legate de produsele comandate.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
- www.mierea-de-albine.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In acest caz www.mierea-de-albine.ro  va informa clientul cu privire la situatia creata.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
- www.mierea-de-albine.ro  nu va livra comenzile daca comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu persoana care a efectuat comanda se constata neseriozitate sau rea intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea www.mierea-de-albine.ro. www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, fara a motiva aceasta alegere.
3. PROMOTII/ OFERTE SPECIALE
- www.mierea-de-albine.ro  stabileste propiile regulamente de desfasurare a promotiilor si a ofertelor speciale pe care le organizeaza, in conformitate cu  legislatia in vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului, prin retelele de socializare sau orice mijloace pe care le considera necesare.
- www.mierea-de-albine.ro  nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru o anumita promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment campania fara nici o notificare prealabila.
- vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. Promotiile si preturile promotionale se aplica numai comenzilor care sunt inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valida si in limita stocului disponibil de produse.
4.DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date  sunt proprietatea www.mierea-de-albine.ro si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
- www.mierea-de-albine.ro  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site  dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.mierea-de-albine.ro .
- folosirea fara acordul scris al www.mierea-de-albine.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.
- sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
- www.mierea-de-albine.ro  isi rezerva dreptul de a modifica orice continut al siteu-lui fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.
- utilizatorii acestui site sunt de acord neconditionat ca folosirea acestui site se face pe propriul risc, www.mierea-de-albine.ro  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
- www.mierea-de-albine.ro  nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.                                    
- produsele prezentate (inclusiv energizantele, amestecurile sau mixturile de produse apicole cu fructe etc) pe site sau blog si/sau comercializate prin magazinul online nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate.
5.LIMITAREA DE RESPONSABILITATI
www.mierea-de-albine.ro  nu va putea fi raspunzatoare pentru :
- pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
- neplacerile create de intreruperea accesului in site  datorate furnizorului de servicii internet (ISP) ;
- eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor,acestea incluzand modificari ale site-ului,setari sau actualizari;
- erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului;
- diferente intre imaginea unui produs din site, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc.;
- pentru bug-urile din securitatea serverului care gazduieste site-ul
- acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site
- pentru orice erori, greseli  sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul www.mierea-de-albine.ro si serviciile sau produsele acestuia;
- monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs. si o parte terta oferitoare de produse sau servicii;
- nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui
- defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din magazinul  www.mierea-de-albine.ro;
- orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea site-ului, informatiilor, serviciilor si produselor www.mierea-de-albine.ro  sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta;
In nici un caz www.mierea-de-albine.ro, proprietarul, administratorul site nu vor fi pasibili fata de dvs. sau fata de orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul www.mierea-de-albine.ro  si produsele si serviciile www.mierea-de-albine.ro.
6. SECURITATEA DATELOR FURNIZATE/ CONFIDENTIALITATE
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.
- www.mierea-de-albine.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre www.mierea-de-albine.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, concursuri, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre www.mierea-de-albine.ro  nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa : comanda.miere@yahoo.com.
- www.mierea-de-albine.ro  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
- datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
- www.mierea-de-albine.ro  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
- datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate sunt transmise pe cale electronica, www.mierea-de-albine.ro nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
-la sesizarea utilizatorilor, www.mierea-de-albine.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
- informatiile furnizate catre www.mierea-de-albine.ro  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului www.mierea-de-albine.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. 
- www.mierea-de-albine.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara:
- dreptul de a cere  confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
- dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere incetarea, in mod gratuit, a prelucrarii datelor personale; dreptul de a cere  incetarea expedierea de mesaje promotionale etc.
- www.mierea-de-albine.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
7.  DISPOZITII FINALE/LITIGII
- orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.mierea-de-albine.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
- in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.
Schimbarea termenilor si conditiilor
www.mierea-de-albine.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari si actualizari privind termenii si conditiile fara o notificare prealabila. Intrep.Individuala Budica Florin Alin isi rezerva dreptul de a efectua modificari in structura websiteului fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii website-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.